Πάμε μια βόλτα στην Αθήνα;

Μετά από την … γεύση αγαπημένου Παρισιού τού προηγούμενου άρθρου, σκέφτηκα ότι είναι “σωστή και δίκαιη” μια αθηναϊκή βόλτα.
Έτσι κι αλλιώς, αν και θέλω (πολύ) να “χωρίσω” ακόμα μια φορά από την αγαπημένη Αθήνα, οφείλω να παραδεχτώ ότι η σχέση μας είναι αμετάκλητη, περιλαμβάνει πολλή αγάπη αλλά και λύπη -επειδή σ’αυτή την πόλη αξίζουν πολύ καλύτερα από την “κακοποίηση” και την εκνευριστική, τάχα μου, δυσαρέσκεια ή αποστροφή από κατοίκους της που την βρίζουν παρότι οι ίδιοι την επέλεξαν και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάντια για την οποία την κατηγορούν. Κι αυτά τα “διασκέδαση” και “ευκαιρίες” τ’ακούω βερεσέ γιατί η … περιφέρεια (πολιτική ορθότητα) σκάζει από ωραία διασκέδαση και ψυχαγωγία και μάλιστα σε “εφικτές” αποστάσεις, ενώ οι ευκαιρίες μας άφησαν χρόνους.

Σήμερα λοιπόν έχω λίγες σκόρπιες φωτό κυρίως από μνημεία και αγάλματα που ανακάλυψα σε πάρκα, πλατείες που δεν τις πιάνει το μάτι σου και από μέρη off road (που δεν έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι).
Υπάρχουν πάμπολλα, δυστυχώς όμως δεν είναι ώρα για φωτογραφήσεις πάντοτε.
Όποιος δεν έχει δει και ενδιαφέρεται, ας ανατρέξει και στις Φωτογραφικές Παρατηρήσεις Αθήνας #1 #2 #3 και #4

Φωτο: EliP©

 

 

 

About Elisabeth P

My websites: womaneveryday με σκέψη για όλα-σχεδόν(https://womaneveryday.wordpress.com/), Climate Change-Human Case/Κλιματική Αλλαγή-Ανθρώπινη Υπόθεση (https://climatechangeplanet.wordpress.com/), The World The People ...and the truth (https://theworldthepeople.wordpress.com/)
This entry was posted in Δες το κι έτσι..!, Το χρώμα της μέρας and tagged . Bookmark the permalink.