Καλά Χριστούγεννα!

   christmas snoopyΓια κάποιον λόγο, πιθανόν Χριστουγεννιάτικο, πιστεύω οτι ο πολύ δύσκολος χειμώνας που φιλοξενεί τα φετεινά Χριστούγεννα, είναι ή μπορεί να είναι μια διδακτική σελίδα στην προσωπική ιστορία καθενός από εμάς που τον ζούμε.
Η προσωπική μου πίστη είναι οτι τα καλύτερα έρχονται, όχι επειδή δεν υπάρχουν χειρότερα, γιατί πάντα υπάρχουν, αλλά επειδή είτε μας αρέσει είτε όχι, οι δυσκολίες μας φανερώνουν τις δυνατότητες και τις δυνάμεις μας.
Αν η φετεινή “αίσθηση” εορτών μοιάζει διαφορετική, είναι επειδή αλλάζουμε εμείς και αναλόγως αλλάζει και η αντίληψή μας για τα πράγματα.
Κάτι μου λέει-και δεν με θεωρώ ρομαντική-οτι αυτά τα Χριστούγεννα είναι…πιο Χριστούγεννα, επειδή δεν τα ντύνουμε για να καλύψουμε τις ατέλειές τους (δεν έχουμε λεφτά για να τους αγοράσουμε ρούχα!), οπότε τα δεχόμαστε ως έχουν.
Ε λοιπόν, το να βλέπεις την αλήθεια είναι θετικό, καλό, σοφό-τέτοια πράγματα.

   Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους- και σε εκείνους που δεν θα διαβάσουν εδώ τις ευχές μου.

Advertisements

About Elisabeth P

My websites: womaneveryday με σκέψη για όλα-σχεδόν(https://womaneveryday.wordpress.com/), Climate Change-Human Case/Κλιματική Αλλαγή-Ανθρώπινη Υπόθεση (https://climatechangeplanet.wordpress.com/), The World The People ...and the truth (https://theworldthepeople.wordpress.com/)
This entry was posted in Η σκέψη της μέρας and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Καλά Χριστούγεννα!

  1. Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία, αγάπη και ευτυχία! 🙂

Comments are closed.