Ευχαριστώ ω φίλοι απ’ την καρδιά μου…

Επειδή έχω επίγνωση πόσο αντι-blog-ική είναι η αναφορά στην αηδία και την απέχθεια που νοιώθω για την πολιτική όπως την εισπράττουμε και την αντιλαμβάνομαι και ελλείψει θετικών συναισθημάτων, είχα αποφασίσει να μην συμμετάσχω στον σχολιασμό της.
Επιπλέον, παρά την ευχέρειά μου στον λόγο, οι φράσεις που σχηματίζονταν στο  μυαλό διακόπτονταν απο τον θυμό μου, το δίκιο που δεν έβρισκε διέξοδο και τον φόβο πως αν επέμενα να γράψω, θα προέκυπτε κάτι που-αργά ή γρήγορα-θα ξετρύπωνε η omni-λογοκρισία και θα έχανα δια παντός το μωράκι μου-blog.

Δεν άλλαξα γνώμη, ούτε συναισθήματα·διάβασα γνώμες και συναισθήματα.

Φιουουου… Δεν είμαι μόνη!
Κι επειδή δεν ανήκω σε εκείνους που μαθαίνουν ποιού ποσοστού είναι μονάδες απο τις δημοσκοπήσεις, χρειαζόμουν αυτή την επιβεβαίωση.
Με περίμεναν στο email μου τα πιο κάτω άρθρα και μου έφτιαξαν τη μέρα.
Έτσι είναι: την χαρά-και την ικανοποίηση και την ευτυχία και την ελπίδα…-την βρίσκουμε ξαφνικά. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ανοιχτό μυαλό, καρδιά και email.

Κατά βάθος αδιαφορία http://wp.me/p1CXU8-5LI (Αντικλέιδι)

μαγειρεύοντας εκλογικές σκέψεις http://wp.me/pcSY3-Dd (Τράβα Καζανάκι)

Επειδή ξεχειλίζω απο αισιοδοξία (για όσο διαρκέσει), είμαι σίγουρη πως άρθρα και απόψεις διαμάντια, μπορούμε να βρούμε αρκετά στο διαδύκτιο αυτές (εννοώ πριν τις εκλογές) όσο και τις επόμενες μέρες.
Ψύχραιμες όσο και ειλικρινείς, τεκμηριωμένες όσο και ανθρώπινες απόψεις απο τους πλέον ειδήμονες: τους νοήμονες και σκεπτόμενους.

Το “επιπλέον” που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα μοιραστούμε.
Ίσως να τα χρειάζονται κι άλλοι, είτε το γνωρίζουν είτε όχι.

Υ.Γ. Δεν δηλώνω απόλυτη συμφωνία με το περιεχόμενο των άρθρων.
Δηλώνω ό,τι…δήλωσα.

Advertisements

About Elisabeth P

My websites: womaneveryday με σκέψη για όλα-σχεδόν(https://womaneveryday.wordpress.com/), Climate Change-Human Case/Κλιματική Αλλαγή-Ανθρώπινη Υπόθεση (https://climatechangeplanet.wordpress.com/), The World The People ...and the truth (https://theworldthepeople.wordpress.com/)
This entry was posted in Για δεύτερη σκέψη, Πολιτική and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.