Μούσα πολύτροπος


Το λένε κάπως όταν ο συγγραφέας δεν έχει έμπνευση ή ό,τι άλλο του χρησιμεύει για να γράψει. Συγγραφέα δε με λέω κι αν με έλεγα εγω, δεν θα με έλεγε κανένας άλλος. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται για έλλειψη έμπνευσης ή μούσας ή οίστρου, αλλά για έλλειψη συγγραφέα. Παρά τις ασήμαντες τεχνικές δυσκολίες και σε πείσμα των στερεοτύπων περι συγγραφής (που δεν τα γνωρίζω-μόνο τα φαντάζομαι), παίρνω το στυλό ή το πληκτρολόγιο και προκαλώ τις ιδέες να λειτουργήσουν βάσει τού κανόνα “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”. Αποδεδειγμένα λειτουργεί για το φαγητό, για το γράψιμο δεν ξέρω.
Τι γράφω λοιπόν? Τον κατά φαντασίαν συγγραφέα! (Αν το δηλώσει, είναι?)
Η οργανωμένη απόπειρα συγγραφής  στέλνει την έμπνευση να σουρτουκεύει και δεν πα’ να την χρειάζεσαι..! ΄Ετσι είναι όταν σε παρατάει μια γυναίκα?(ερώτηση προς άντρες)

picture by NASA

About Elisabeth P

My websites: womaneveryday με σκέψη για όλα-σχεδόν(https://womaneveryday.wordpress.com/), Climate Change-Human Case/Κλιματική Αλλαγή-Ανθρώπινη Υπόθεση (https://climatechangeplanet.wordpress.com/), The World The People ...and the truth (https://theworldthepeople.wordpress.com/)
This entry was posted in Η σκέψη της μέρας and tagged , , . Bookmark the permalink.