Οι Rolling Stones θα ηχογραφήσουν; Τι λέει ο Ronnie Wood…

Posted on Τρ 10 Απρ 2012 by

Ο Ronnie Wood λέει οτι οι Rolling Stones θα βρεθούν σε στούντιο ηχογράφησης αργότερα μέσα στον μήνα “για να ρίξουν μερικές ιδέες”.

Ο κιθαρίστας του θρυλικού ροκ συγκροτήματος, είπε την Δευτέρα οτι ο ίδιος και το συγκρότημα θέλουν απλώς να “νοιώσουν αυτή την αίσθηση και πάλι.”

Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood and C...Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood and Charlie Watts :montage/crop of 4 pictures – File:Jagger-early Stones.jpg, File:KeithR2.JPG, File:Ron-Wood in CA.jpg and File:Charlie Watts Hannover 19-07-2006.jpg (Photo credit: Wikipedia)

Πρόσθεσε επίσης οτι η 50η επέτειος των Rolling Stones μοιάζει με προπόνηση για κάτι μεγάλο.
“Είναι σαν να ετοιμάζεσαι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Wood. “Χρειάζεται προπόνηση. Άρα, θα προπονηθούμε.”
Ο Wood έκανε αυτά τα σχόλια την Δευτέρα σε μια συνέντευξη που ακολούθησε την συνέντευξη τύπου για την έκθεσή του “Faces, Time and Places” (Πρόσωπα, Χρόνος και Τόποι), που παρουσιάζει πίνακές του.
Περιλαμβάνει δικές του δημιουργίες και των άλλων μελών του συγκροτήματος, όπως επίσης των Μοχάμεντ Άλι και Αλ Πατσίνο.

Ο Wood, που δήλωσε οτι άρχισε να ζωγραφίζει απο 3 ετών, το απολαμβάνει γιατί αντικατοπτρίζει τις ιδέες του, αντίθετα με την μουσική που αποκαλεί “ομαδική δουλειά.”
Η έκθεση εγκαινιάστηκε την Δευτέρα και θα κλείσει στις 30 Ιουνίου.
Η εβδομάδα του Wood θα γίνει πιο πολυάσχολη όταν θα μπει στο Rock and Roll Hall of Fame το Σάββατο, ως μέλος των The Faces, μαζί με τον Rod Stewart. Θα είναι η δεύτερη είσοδος για τον 64 χρονο Wood. Οι Rolling Stones είχαν γίνει δεκτοί το 1989.

Επίσης θα δώσει μια σόλο παράσταση στο Golden Nugget στο Atlantic City N.J., στις 21 Απριλίου. Όταν ρωτήθηκε τι να περιμένουν οι θαυμαστές του, είπε: “Πολλές εκπλήξεις επειδή πρόκειται να εκπλήξω τον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει. Ο συνολικός κατάλογος θα οργανωθεί. Τον φτιάχνω κάθε μέρα.”
Ο Wood λέει οτι θα ήθελε να κάνει μια σόλο περιοδεία “αν είχα αρκετό χρόνο, όμως έχω πολλές υποχρεώσεις.”
Επίσης αναφέρθηκε στην πιθανότητα να ηχογραφήσει σόλο άλμπουμ.
“Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν οτι έχω κάνει ήδη επτά, επειδή τα άλμπουμ μου ξεφέυγουν, δεν κυκλοφορούν,” είπε γελώντας. “Ο Keith (Richards) λέει οτι εκτοξεύονται στην λήθη.”

ΠΗΓΗ

Απόδοση: womaneveryday

Σχολιάστε

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s